Booking

En tatovering er et meget personligt valg og jeg opfordrer dig derfor til at komme ind i shoppen og få en snak om den ønskede tatovering. Således kan jeg bedst vejlede dig ud fra dine ønsker, i henhold til stil, placering, størrelse og motiv. Jeg lægger meget arbejde og kærlighed i at skabe et unikt kunstværk til dig og det er derfor essentielt at begge parter er så godt forberedt som muligt. Tatoveringen sidder trods alt på din krop resten af livet og det er derfor, fremfor alt vigtigt at du forlader butikken med en tatovering du kan glædes over lige så længe.

For at booke en tid til tatovering, kan man kigge ind i butikken i åbningstiden, ringe eller sende mig en mail. Jeg tager altid et depositum som naturligvis fratrækkes prisen. Depositummet er på 500 kr og er din og min garanti for det indgåede samarbejde.

I Tattorium giver jeg altid fast pris inden jeg starter projektet. Jeg mener at timepris er unfair, da det er ikke rimeligt at du som kunde skal betale for eventuelle pauser eller telefonsamtaler. På den måde ved du som kunde præcist hvad du går ind til når du bliver tatoveret og vi undgår ubehagelige overraskelser.

Som betaling for din tatovering tager jeg imod:

    • Mobilepay : 62166
    • PayPal : Click here
    • Bankoverførsel – konto: 5379 0000247022 (husk navn og evt. dato)
    • International bank transfers : Arbejdernes Landsbank reg: 5379 konto: 0000247022 Nis Johan Staack IBAN-nummer: DK3553790000247022 BIC-kode: ALBADKKK (SWIFT-adresse) Please remember to write your name!

 

Respekter din aftale. Jeg lægger en masse tid, tanke og energi i din tatovering. Du kan hjælpe os ved at komme til tiden. Efter 20 minutter anses tiden for at være brugt og depositum kan i visse tilfælde være brugt.

    Depositum refunderes ikke