FØR OG EFTER

 

  • Før du bliver tatoveret.

Sørg for at komme fuldstændigt udhvilet. Det bliver væsentligt lettere for dig og din krop at få en tatovering hvis du er udhvilet og mæt når du dukker op.
Tag gerne noget sukkerholdigt væske eller mad med. En chokoladebar og en sodavand kan hurtigt hæve dit blodsukker niveau hvis det skulle blive nødvendigt.
Tag rent tøj på men tag ikke dit favorit tøj eller andre dyre klæder på. Tattoo pigment kan være meget svært og i visse tilfælde umuligt at fjerne fra tøj. Husk også på at løst tøj er smart, især over en nylavet tatovering . På den måde er tatoveringen også lettere at smøre efterfølgende. Vi fraråder træning på dagen, inden du bliver tatoveret.

Du skal være 18 for at blive tatoveret i Tattorium. Jeg laver aldrig undtagelser og kommer aldrig til det.
Ingen alkolhol eller stoffer er tilladt i Tattorium. Jeg har nul-tolerance og jeg forbeholder mig retten til at på et hvilket som helst tidspunkt at afvise folk hvis de lader til at være påvirkede i større eller mindre grad.
Respekter din aftale. Jeg lægger en masse tid, tanke og energi i din tatovering. Du kan hjælpe ved at komme til tiden. Efter 20 minutter anses tiden for at være brugt og depositum kan i visse tilfælde være brugt.
Nyd tatoveringen. jeg gør alt for at du får en så behagelig oplevelse som muligt og du kan hjælpe mig med at fortælle hvis der er noget som du mod forventning ikke er tilfreds med.

  • Efter at du er blevet tatoveret

Den påsatte indpakning skal efterlades på, indtil du går i bad morgenen efter, med mindre det er klinidarm som kan sidde i op til 5 døgn. Tatoveringen skylles nænsomt med vand, men bør ikke spules direkte med kraftig stråle. Du kan bruge en mild sæbe uden parfume. når badet er overstået skal tatoveringen have lov at lufttørre, der skal altså ikke benyttes håndklæde, da disse kan tilføre bakterier til din tatovering. efter endt lufttørring på ca. 20 minutter påføres et tyndt lag salve som kan købes i Tattorium. Salven påføres 5-8 gange om dagen efter behov. Tatoveringen må aldrig føles helt tør, men bør derimod heller ikke være fuldstændig våd hele tiden, da det skaber et attraktivt miljø for bakterier. Husk altid at vaske hænder inden påføring af salven. Jeg anbefaler at du tager et bad både morgen og aften i helingsperioden. Denne procedure følges i 3-4 uger, eller indtil tatoveringen er fuldt helet, hvilket er når det tatoverede område føles, som den omkringliggende hud.

Det absolut vigtigste når det kommer til sårpleje og dermed også helingen af en tatovering, er at den holdes ren. Det betyder at man under ingen omstændigheder skal pille eller klø i sin tatovering. Samtidig skal man være bevidst om hvilke aktiviteter man foretager sig i helingsperioden. Motion og sport er helt okay, men brug din sunde fornuft. Det er bedre at løbe en tur eller styrketræne, i stedet for brydning på en beskidt måtte. Efter motion bør man være omhyggelig med at rengøre tatoveringen under rindene vand.

Hvis du skulle have spørgsmål er du som altid, velkommen til at kigge forbi butikken eller kontakte os på enten mail eller telefon.