Information

 

  • Kan jeg betale senere?

Tattorium er en Tattoo-shop ikke en bank. Vi tilbyder ikke kredit eller afbetalingsordninger. Derimod lover vi at vi ikke lukker foreløbigt og du er velkommen til at kontakte os når du er klar til en tatovering

  • Kan jeg betale med Kreditkort?

Ja. Tattorium tager imod de fleste store kreditkort via vores iZettle. Derudover kan du betale med Mobilepay og kontanter.

  • Er jeres udrustning sterilt?

I Tattorium anvender vi kun og udelukkende godkendte og sterile materialer og værktøjer. Vi er alle medlemmer af Dansk Tatovør Laug og det er din sikkerhed som kunde for at vi gør alt for at arbejdesmiljøet er sterilt. Vi anvender engangsnåle og tuber og alt bortskaffes på sikker vis efter hver tatovering.
Vi opfordrer dig som kunde til at spørge om alt. Vær nysgerrig og engageret og føl dig tryg.

  • Gør det ondt?

Ja. Når nålene penetrerer huden gør det ondt men vi kan garantere dig at det gør langt mindre ondt end du havde forestillet dig. Følelsen kan ikke sammenlignes med en blodprøve og nåleskræk bør derfor ikke afholde dog fra at få en tatovering. Når først du er gået igang med at blive tatoveret frigør kroppen endorfiner som bedøver og fjerner en væsentligt del af ubehaget. Placering på kroppen spiller også en stor rolle og vi anbefaler derfor athvis du er i tvivl spørge ind til det så vi kan rådgive dig på bedst mulig vis. Din mentale attitude spiller også ind og vi beder dig derfor huske på at blive tatoveret er en frivillig process som helst skal være så positive som muligt gennem hele forløbet.

  • Er børn og gæster velkomne i Tattorium?

Vi elsker børn og synes at gæster kan være svært hyggelige at have på besøg, men faktum er at børn og gæster hurtigt keder sig og at du som kunde derfor kan have svært ved at holde fokus på din tatovering og forløbet generelt. Vi anbefaler derfor ikke gæster eller børn i længere tid men vi har ingen regler der forbyder dette.