Tatoveringer

Tatoveringer er unikke kunstværker, der pryder din krop. Ingen andre har noget helt magen til, så du kan skille dig ud og være lige den, du er. Den individuelle tatovering kan være noget flot og fedt, men tatoveringer kan samtidig have en særlig betydning for dig. Mindet om en speciel tid, oplevelse eller følelse kan du have med dig overalt i form af en tatovering. Den fylder ikke i håndtasken eller forsvinder i en flyttekasse sammen med alt muligt andet arvegods fra dit liv.

Tatoveringer har haft et skiftende ry gennem tiderne, men vælger du et motiv, der er vigtigt for dig enten i design eller betydning, vil den tatovering være en fremtidssikret investering i en selvsikker præsentation af din personlighed. Vigtigheden af tatoveringer kan selvsagt gøre det til en svær beslutning at træffe. De mange valgmuligheder i tatoveringens placering, motiv, i farver eller sort/grå og design gør ikke beslutningen nemmere. Vores mange års erfaring med tatovering i København gør os i stand til professionelt at rådgive dig og hjælpe dig videre med det rigtige resultat for dig.

Tatoveringer for livet

Du er meget velkommen til at komme og besøge os på vores klinik for tatovering i København, hvis du går og gør dig nogle tanker om tatoveringer. Vi er centralt placeret på Rådhuspladsen, så der er aldrig langt til svar på spørgsmål om tatovering i København. Vil du være helt sikker på, at vi har tid til at hjælpe dig, når du kommer til vores butik for tatovering i København, er det bedst at ringe og bestille tid til en samtale. Ved den lejlighed kan vi naturligvis også vende mulighederne for motiv, og hvilken stil du ønsker, at dine tatoveringer skal have. Hver af os tatovører har forskellig tegnestil indbygget i vores kreative hjerner og vores sikre hænder, så ved et indledende møde kan vi finde frem til, hvem af os tatovører, der matcher dine ønsker til en tatovering i København bedst. Når tatovøren, der skal udføre din tatovering, motivet, der skal tatoveres, og placeringen af din tatovering er på plads, kan vi give dig en mere præcis indikation af prisen.
Alle vi tatovører hos Tattorium er medlemmer af Dansk Tatovør Laug, som styrer og godkender markedet for tatovering i København og resten af Danmark. Medlemskabet giver dig sikkerhed for en professionel og ordentlig tatovering i København, og hvor du trygt kan sætte dig i stolen og vide, at tatovøren kan sit håndværk og at hygiejnen er i orden. Vi bruger engangsudstyr, som er individuelt indpakket i steril emballage, så udgangspunktet for en imponerende tatovering er perfekt. Tatoveringer er en fin og sart proces, som kræver fuldstændig renhed, både i udstyret til tatoveringen og på kroppen ved efterbehandlingen.

Tatoveringer til alle kropsdele

Tatoveringer der placeres synligt for dig selv på fod, ben, lår, lyske, bryst eller arme vil være en kilde til daglig glæde. Du kan også vælge at blive tatoveret et sted, du ikke selv kan se, fx på læggen, ryggen, skulderen eller i nakken, men som pynter din krop og bliver et unikt element i din hverdagspåklædning. Er du i tvivl om, hvor din nye tatovering skal placeres, hjælper vi dig gerne med at tage den rette beslutning. Vi blander os ikke, hvis du er sikker i din sag, men vi rådgiver altid med udgangspunkt i vores erfaringer for at sikre, at du ikke fortryder din tatovering.

Behandlingen

Når du bestiller tid til tatovering i København, afsætter vi de nødvendige ressourcer til at klare opgaven på én gang. Større tatoveringer kræver dog, at vi opdeler tatoveringen i flere etaper, særligt for din skyld. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at det kan gøre ondt at blive tatoveret. Langt de fleste synes dog, at det er overkommeligt. Føler du smerte, kan målet være med til at holde dig fokuseret, så processen bliver udholdelig. Det er jo heldigvis et helt personligt ønske og et frivilligt valg at sætte sig i stolen. Drømmer du om en tatovering, skal du altså ikke lade dig skræmme af en eventuel smerte, som kun varer i en begrænset tid. Ved du med dig selv, at du hurtigt får ondt, kan du eksempelvis vælge et mindre motiv tatoveret et sted på kroppen, der er knap så sart. De dele af din krop, som er beskyttet af et lag fedt eller kød, er typisk ikke så ømfindtlige ved tatovering. Til gengæld skal du være opmærksom på, at benede overflader som eksempelvis foden eller følsomme steder som eksempelvis lysken kan være en udfordring for nogle.
Du kan læse mere om forberedelserne til din tatovering og om, hvordan du skal behandle din tatovering i ugerne efter – på siden her. Har du brug for yderligere inspiration, er du velkommen til at kontakte os og tale direkte med en tatovør, der kan guide dig for at få opfyldt dine tattoo-ønsker.