Tatoveringer

Tatoveringer er unikke kunstværker, der pryder din krop. Ingen andre har noget helt magen til, så du kan skille dig ud og være lige den, du er. Den individuelle tatovering kan være noget flot og fedt, men tatoveringer kan samtidig have en særlig betydning for dig. Mindet om en speciel tid, oplevelse eller følelse kan du have med dig overalt i form af en tatovering. Den fylder ikke i håndtasken eller forsvinder i en flyttekasse sammen med alt muligt andet arvegods fra dit liv.

Tatoveringer har haft et skiftende ry gennem tiderne, men vælger du et motiv, der er vigtigt for dig enten i design eller betydning, vil den tatovering være en fremtidssikret investering i en selvsikker præsentation af din personlighed. Vigtigheden af tatoveringer kan selvsagt gøre det til en svær beslutning at træffe. De mange valgmuligheder i tatoveringens placering, motiv, i farver eller sort/grå og design gør ikke beslutningen nemmere. Mine mange års erfaring med tatovering  gør mig i stand til professionelt at rådgive dig og hjælpe dig videre med det rigtige resultat for dig.

 

Tatoveringer til alle kropsdele

Tatoveringer der placeres synligt for dig selv på fod, ben, lår, lyske, bryst eller arme vil være en kilde til daglig glæde. Du kan også vælge at blive tatoveret et sted, du ikke selv kan se, fx på læggen, ryggen, skulderen eller i nakken, men som pynter din krop og bliver et unikt element i din hverdagspåklædning. Er du i tvivl om, hvor din nye tatovering skal placeres, hjælper jeg dig gerne med at tage den rette beslutning. Jeg blander mig ikke, hvis du er sikker i din sag, men jeg rådgiver altid med udgangspunkt i mine erfaringer for at sikre, at du ikke fortryder din tatovering.

Behandlingen

Når du bestiller tid til tatovering, afsætter jeg de nødvendige ressourcer til at klare opgaven på én gang. Større tatoveringer kræver dog, at vi opdeler tatoveringen i flere etaper, særligt for din skyld. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at det kan gøre ondt at blive tatoveret. Langt de fleste synes dog, at det er overkommeligt. Føler du smerte, kan målet være med til at holde dig fokuseret, så processen bliver udholdelig. Det er jo heldigvis et helt personligt ønske og et frivilligt valg at sætte sig i stolen. Drømmer du om en tatovering, skal du altså ikke lade dig skræmme af en eventuel smerte, som kun varer i en begrænset tid. Ved du med dig selv, at du hurtigt får ondt, kan du eksempelvis vælge et mindre motiv tatoveret et sted på kroppen, der er knap så sart. De dele af din krop, som er beskyttet af et lag fedt eller kød, er typisk ikke så ømfindtlige ved tatovering. Til gengæld skal du være opmærksom på, at benede overflader som eksempelvis foden eller følsomme steder som eksempelvis lysken kan være en udfordring for nogle.
Du kan læse mere om forberedelserne til din tatovering og om, hvordan du skal behandle din tatovering i ugerne efter – på siden her. Har du brug for yderligere inspiration, er du velkommen til at kontakte mig og tale direkte med en tatovør, der kan guide dig for at få opfyldt dine tattoo-ønsker.