Tatovører

I Tattorium sidder Nis Staack der er indehaver, sammen med Sean Raun Tattoos og Witchking tattoo. Vi har alle vore spidskompetencer, som du kan se i gallerierne her på siden. Hvis du er i tvivl om, hvem der er den helt rette til dit kommende projekt, så kan du med fordel komme ind forbi butikken, så kan vi i fælleskab finde den rette tatovør til dig.

Hos Tattorium er hygiejnen i højsædet og vi er derfor alle naturligvis medlemmer af Dansk Tatovør Laug – for din sikkerheds skyld

nissta                           sean

Tatovør med godkendelse

Alle tatovører bør være medlem af Dansk Tatovør Laug, som har tatovører som medlemmer i København og resten af landet. Vores medlemskab er din sikkerhed for en professionel behandling og en hygiejnisk tatovering. Du kan være helt tryg ved at sætte dig i stolen i Tattorium hvor fuldstændig renlighed og hygiejne er nøgleord. I Tattorium bruger vi udelukkende engangsudstyr i steril emballage.

Professionel tatovør i København

Uanset hvilken tatovering, du drømmer om, kan vi som erfarne tatovører, gøre dine tanker og idéer til virkelighed med en unik tegning. Du behøver altså ikke være en dygtig tegner eller grafiker for at få en individuel udsmykning af din krop – den opgave påtager vi os som tatovører meget gerne.
Tattorium ligger centralt i byen, tæt på Rådhuspladsen.

Kreative tatovører klar til din udfordring

Vores lærred er lidt usædvanligt, men tatovører er kreative mennesker, som hele tiden søger at udvikle os såvel kunstnerisk som teknisk. Inspirationen finder vi i verden omkring os, men også i det materiale, idéer og tanker, vores kunder tager med ind i butikken. Er du lidt usikker på et koncept eller farvemulighederne, så kontakt Tattorium og brug os som din kreative sparringspartner. Som professionelle tatovører er vi klar til en udfordring og glæder os til at virkeliggøre din drøm.

Du kan læse mere om tidsbestilling og booking på siden her.

Tatovør pynter hele kroppen

Som tatovør har vi gennem tiden udsmykket flere forskellige dele af den menneskelige krop. Det gælder både kropsdele, der er synlige for dig selv, og kropsdele, du ikke selv umiddelbart kan se uden et spejl, men hvor du har fornøjelsen af at vide, tatoveringen er der. Beslutningen om, hvor på kroppen tatovøren skal placere din personlige tegning, skal også træffes på baggrund af typen af motivet. En detaljerig tegning kan være svær at tatovere i en miniature-udgave. Der er et større ”lærred” som eksempelvis skulderen, ryggen, brystkassen eller lårene oplagte valg. Til gengæld kan tatovøren sagtens gengive ikoniske og simple motiver i mindre størrelse, og stadig være let genkendeligt.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at booke en tid eller tale direkte med én af vores tatovører.